+385 98 9393 432 info@pogrebnobaetis.com

Organizacija ukopa

Organizacija ukopa

Organizacija ukopa na području cijele istre.

Formalna ceremonija prije samog ukopa, a koja obitelji i prijateljima pruža osjećaj završetka. Iako nam kultura nameće elemente posljednjeg ispraćaja, ipak smo u mogućnosti se prilagoditi vašim željama. Možete odabrati glazbu prema svojem ukusu, a na izboru imamo trubu, klape, saksofon, violina i glazbu sa cd-a.

Vaš provjerni partner

Od 2005. godine pogrebno poduzeće Baetis Rajković d.o.o. u suradnji s Elizabetom Rajković uspješno pruža usluge kompletne organizacije sprovoda. Poduzeće nudi pogrebne usluge preuzimanja pokojnika kod kuće, u bolnici ili na mjestu gdje je nastupila smrt, uređenja pokojnika prema vjeroispovijesti i želji obitelji, prijevoza pokojnika u tuzemstvo ili inozemstvo, te organizacije limene glazbe, trubača, klape, violine, saksofona, fotografa i video-snimanje. U ponudi je i velik i bogat izbor pogrebne opreme kao što su lijesovi, limeni ulošci, dekoracija za lijesove, ukrasni križevi, nadgrobni znaci i urne.

Osmrtnice U ponudi imamo veliki izbor osmrtnica. Prema vašim željama ćemo sami postaviti osmrtnice na oglasna mjesta.

Baetis Rajković d.o.o. za vas organizira i dostavlja vijenace, bukete i aranžmane od svježeg cvijeća, te osmrtnica za obavještavanje obitelji i rodbine o smrtnom slučaju, kao i mjestu i vremenu sahrane.